Are 73 de ani, dar n-ai spune că a trecut de 30 de ani. Ce mănâncă în fiecare zi, a surprins pe toată lumea

de: Beatrice Dumitru
04 01. 2024

Este fostă patinatoare, acum creatoare de modă celebrră, are 73 de ani, dar este într-o formă fizică de invidiat. Deși nu mai are 20 de ani, ea face furori în mediul online pentru felul în care arată. Dar a surprins pe toată lumea când a dezvâluit ce mânâncă și cu toate acestea arată atât de bine.

Secretele fostei patinatoare la 73 de ani

Fosta patinoare de origine chineză, arată extraordinar de bine la vârsta de 74 de ani și nimeni nu îi ghicește vârsta reală pe care o are. Fosta sportivă, acum creatoare de modă celebră, a recunoscut că nu ține o dietă minune, ba mai mult de atât, ea a dezvăluit ce mănâncă și a surprins pe toată lumea.

Vera Wang, câci despre ea este vorba, impresionează prin felul în care arată, iar urmăritorii săi de pe rețelele sociale glumesc adesea și susțin că nu a trecut încă de 30 de ani. Forma sa fizică a făcut pe multă lume să creadă că fosta patinatoare acordă o atenție deosebită alimentației, dar a dezvaluit că mănâncă des de la fast-food.

Vera Wang, fostă patinatoare și creatoare de modă. Sursa foto: Instagram

”Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonald’s, clar. Comand zilnic, cam două săptămâni în fiecare zi, apoi trec la altceva”, a declarat Vera Wang, într-un interviu pentru Page Six.

Lucrurile pe care le respectă zilnic Vera Wang

Vera Wang a recunscut că este ceva ce nu consumă niciodată. Este vorba despre băuturile acidulate cu zahăr, pe care a încetat să le mai bea  de ani buni. În trecut, ea mărturisea că renunțarea la sucurile acidulate a fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut.

Un alt lucru important ar fi că mănâncă mult pește cu orez. Dar nici sportul nu este de neglijat în viața fostei sportive. Face multe exerciții în fiecare zi, deși nu este mare fană a sălilor de sport, dar lucrează acasă.

De asemenea, pentru Vera Wang este important și nu se abate niciodată de la băile lungi după o zi stresantă. Și atunci când stă la plajă își protejează pielea cu diverse creme și poartă în permanență ochelari de soare pentru a avea grijă de ochi.

Ce avere are Vera Wang

După ce a ratat prezența la Jocurile Olimpice, la finalul anilor ’60, Vera Wang s-a orientat către lumea modei. În ultimii 30 de ani, Vera Wang a reușit să devină o creatoare de modă celebră, având o avere estimată la peste 600 de milioane de dolari.

Vera Wang s-a născut în 1949 la New York. A fost măritată cu omul de afaceri Arthur P. Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii. Urmăritorii săi de pe rețelele de socializare sunt impresionați de felul în care arată Vera Wang, iar comentariile nu au întârziat să apară: ”Cum adică s-a născut în 1949?!” / ”N-are cum să aibă 73 de ani!” / ”Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”.